alex_transparant

Alex de Haas

inbalansbmh

“Ik werk sinds 2000 in de zorg.” 

“Echter is er een life-event geweest, wat mij de professional heeft gemaakt die ik nu ben. “

Ik werk sinds 2000 in de zorg. Echter is er een life-event geweest, wat mij de professional heeft gemaakt die ik nu ben. In 2007 was het crisis in mijn leven. 

Het was chaos. Ik dacht een burn-out te hebben. Dat is wat ik toen dacht. Van de huisarts kreeg ik een verwijzing naar een psychiater. Ik bleek ADD te hebben. Daarnaast bleken angstklachten en slapeloosheid die ik had meer te passen bij depressie.

keegan-houser--Q_t4SCN8c4-unsplash
hello-i-m-nik-z1d-LP8sjuI-unsplash

Ik ben, met de ondersteuning van mijn vrouw, hersteld. In 2016 startte ik met de HBO- opleiding Social Work. Hier heb ik mij ook ontwikkeld als ervaringsdeskundige. 

Nu gebruik ik deze donkere periode in mijn leven, om anderen te helpen. Ik geef mensen hoop en perspectief. Ik ondersteun in de zoektocht naar balans, net als mijn vrouw mij ondersteunde. Dit doe ik tijdens mijn werk als GGZ-agoog bij een instelling, maar ook in het bedrijfsleven met InbalansBMH.